DIENSTEN


SPOELEN EN FLUSHEN VAN AUTOMATISCHE TRANSMISSIES

Spoelen/flushen van de automatische versnellingsbak is vooral geschikt voor preventief onderhoud gelijk aan een onderhouds beurt aan de motor. Door de versnellingsbak goed te onderhouden zijn de meeste versnellingsbak gerelateerde klachten te voorkomen. Veel klachten zijn met het spoelen en reinigen van de automatische versnellingsbak te verbeteren of te verhelpen. Geef de automaatbak dus een spoelbeurt voordat zich klachten gaan voordoen.

Schrijft de fabrikant geen verversing perioden voor? Dan adviseren wij, afhankelijk van het gebruik en de belasting van de automaatbak, de ATF-olie te laten verwisselen om de 60 a 120.000 kilometer. Zo voorkomt u veel van de klachten.


ONDERHOUD WAGEN

Onderhoud van uw auto bij Garage BUSEYNE in Poperinge Een perfect onderhouden auto rijdt fijner én is veel veiliger. Voor het perfect afstellen van uw wagen, laat u best een auto-onderhoud in Poperinge uitvoeren bij Garage BUSEYNE.

Bij Garage BUSEYNE kan u op twee oren slapen. Elk onderdeel van uw wagen wordt aan een grondige controle - groot of klein onderhoud onderworpen. Van de remmen over de batterijen en de banden. Zo gaat u altijd zonder problemen én veilig de weg op.

Hoogtechnologische uitrusting De ervaren garagist in Poperinge is mee met de recente evoluties en heeft kennis op het gebied van technologie en onderhoud. U kan langskomen voor onderhoud voor technische controle of tweedehands-verkoop.


AIRCO

Laat uw airco bijvullen bij Garage BUSEYNE in Poperinge Tijdens warme dagen is het een stuk aangenamer rijden als u over een goed werkende airco in de wagen beschikt. Als bestuurder blijft u alerter wat de veiligheid ten goede komt. Het is dan ook logisch dat u op geregeld tijdstip uw airco laat controleren en bijvullen in Poperinge bij Garage BUSEYNE.

Financieel Een airco die perfect werkt, bespaart u een hoop ellende. Behalve het feit dat vervuilde lucht ongezond is, is een herstelling van een kapotte airco geen aangename financiële kost. Een slechte airco verbruikt immers ook meer energie. Dubbel financieel verlies.

U kan die miserie besparen door op geregelde basis - nazicht moet elke twee jaar gebeuren - uw airco te ontwerpen aan een controle.


VERKOOP NIEUWE EN TWEEDEHANDS WAGENS

U bent op zoek naar een nieuwe of occasie wagen? Bij garage Buseyne in Poperinge staan wij voor een service op maat. Kom gerust een langs om uw wensen te bespreken. Wij gaan actief op zoek naar de wagen van uw dromen. Op die manier kunnen wij wagens aanbieden dat steeds bij uw wensen aansluiten.

0478 07 32 65